2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve palas bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların acil durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın kapılarının üretim amacı beşer katkısızlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında bünyeda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil mevki takkadak bapnın muhtemel olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara intikalini çelmek veya olası evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar Yangın Kapısı Fiyatları edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

örgüda yangın çıkması halinde sıcaklık ve tütün yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bentlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Iş acil çıkış bapları olduğu gün insanoğluın kullanma odaklı en bir tomar sordukları soru ivedili çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çalışan yahut eğleşme eden kişilerin kapıların binaldığı malzeme ile müteallik görünürde bir sorunu gayrimümkün.

Report this wiki page